• +31 (0)343 701 029
Klantenservice

Hoe kan ik een artikel ruilen of retourneren?

Retourneren

Je kunt als consument producten retourneren binnen 14 dagen na de bestelling. Je mag dit doen zonder opgave van reden. Een uitzondering hierop betreffen maatwerk en bedrukte artikelen, die zijn speciaal voor je vervaardigd, deze kunnen wij niet terug nemen.

Belangrijk: zendt geen producten retour zonder dit te melden. Je kunt een retour aanvraag indienen middels ons RMA aanvraag formulier op Mijn Kopu.

Doorgaans wordt de betaling binnen 5 dagen na ontvangst van de retour teruggestort op je rekening. Als je via iDEAL betaald hebt, wordt uitsluitend op het voor de iDEAL betaling gebruikte rekening teruggestort.

Bij garantie of omruilen is terugsturen gratis, je krijgt van ons een verzendsticker. De verzendkosten bij retour om andere redenen betaal je zelf. De hoogte van de retour verzendkosten zijn afhankelijk van het pakket, neem vooraf contact met ons op als je vragen hebt hierover.

Ruilen

Wanneer je één of meerdere artikelen wilt retourneren kun je dit aangeven via het RMA formulier. Geef hier ook aan welk nieuw artikel je wilt ontvangen, wij zullen dit dan verwerken in ons systeem. Vervolgens vindt er eventueel een verrekening plaats.

Mocht je nog vragen hebben over ruilen of retourneren: neem dan contact met ons op.