Overslaan en naar de inhoud gaan
Klantenservice
0343-701 029

Over ons


Geschiedenis Kopu

Kopu Shops is opgericht in april 2009, destijds nog onder de naam van de eerste webshop: Tuinkussenwinkel.nl. Na 5 maanden keihard werken en verkopen van tuinkussens zijn we verder gaan kijken wat we eventueel nog meer konden verkopen via internet. Onze leverancier van de tuinkussens levert ook dekbedovertrekken. Dekbedovertrekshop.com was dan ook de 2e webshop die werd geopend in oktober 2009.

Inmiddels is Kopu uitgegroeid tot 4 verschillende webshops, waarbij we ons steeds meer richten op onze eigen merken: Kopu voor tuinkussens en parasols en Excellent Trees voor onze kunstkerstbomen. Eind 2009 is Kerstbomenwinkel.nl geopend, hier verkopen wij verschillende soorten en merken kunstkerstbomen, kerstballen en accessoires. Alle producten worden vanuit 1 centraal magazijn in het mooie Amerongen verzonden. Ook de klantenservice is hier gevestigd, zodat er echt sprake is van zeer korte lijnen.


Het team dat dagelijks voor u klaart staat bestaat uit:

- Frank Putman (Marketing)

- Leo Putman (Inkoop, magazijn en manusje-van-alles)

- Jenneke de Greef (Magazijn)

- Susanne Wessels (Klantenservicemedewerker)

- Shirley van Bergen (Klantenservicemedewerker)

- Jeroen Visser (Developer)

- Remco van Essen (Developer)


Webshop keurmerk

Na onderzoek te hebben gedaan is er inmiddels een helder overzicht gemaakt van de vele keurmerken. Hieruit kwam een duidelijke voorkeur voor Stichting Webshop Keurmerk naar voren. Criteria zijn onafhankelijkheid, echte periodieke controle's, bemiddeling bij geschillen en natuurlijk de kosten.

Vergelijk.nl verwoord het zo: "...concludeert VERGELIJK.NL dat Webshop Keurmerk en Thuiswinkel Waarborg echt betrouwbaar zijn...". Kopu sluit zich daar volledig bij aan.